(BLOGIYHTEISTYÖ) Pimpom ja ovella seisoi appi itsepyydetyn vastasavustetun siian kanssa. Kyllä, meillä on luksuspalvelu 😉 Ajoitus ei myöskään olisi voinut olla parempi, sillä kotona odotti samaan aikaan pussi VAASAN Ruispalat Minejä – siis sellaisia mukavan pieniä ja pehmeitä ruisneliöitä, joiden päälle merimiehen savusiikatahna sopisi täydellisesti! Seuraava resepti on osa Indiedaysin ja VAASAN kampanjaa, jossa on lupa päästää sisäinen Master Chef irti ja kehittää omannäköinen resepti jostakin VAASAN tuotteesta. Koska oon ruisleipäfriikki valitsin ilman muuta ruispalat minikoossa. Haastetta toi lisää vielä se, että lupauduin loihtimaan aineksista terveellisen herkun :).
Tämä tahna on siis meidän perheen suosikki eli haluan jakaa sen myös teille. Se on nopea tehdä ja suht terveellinenkin herkku, jota helposti laittaa isommalle porukalle. Itse tarjoan näitä pikkujouluissa suolaisena naposteltavana eli sopii erityisesti vaalean glögin kanssa. Suola puuttuu ohjeesta eli sitä kannattaa makustella ihan sen mukaan, miten suolainen siika on kyseessä. VAASAN Ruispala Minit toimivat tässä hyvin paitsi kokonsa puolesta, niin myös siksi etteivät ne juuri vety vaikka tekisit tarjottavat muutamaa tuntia aikaisemmin. Nähdäksesi kaikki VAASAN-reseptit klikkaa kampanjan brändisivulle, jossa on myös kilpailu jonka palkintona arvotaan Day Spa -hemmotteluhoito! I´m partnering with Indiedays and VAASAN in order to make my own recipe by using one product from VAASAN. VAASAN is a food brand in Finland and they make bread for example. And that is what I chose too – small rye bread squares called VAASAN Ruispalat Mini. I wanted to make something for a small get together with friends, something easy and something healthy. So this fish paste is perfect for Christams with mulled wine for instance! For the paste you need: 1 smoked whitefish 1 red onion 4 boiled eggs 200 g creme fraiche lemon pepper green tabasco fresh dill Remove the fish from bones, chip the onion very small, crush the eggs and mix everything together in a bowl. Add creme fraiche, spices, dill and tabasco. Spread some butter to rye bread squares and add couple of slices of cucumber. Then add the paste, and decorate with cherry tomatoes and dill. Done!
Kuulostaapa hyvältä! Me savustetaan paljon itse kalaa (tahnaan sopii varmaan muutkin savukalat), joten tämä resepti täytyy testata hetipian! ps. ja niin kauniit kuvat.
GET TOGETHER WITH VAASAN
(BLOGIYHTEISTYÖ) Pimpom ja ovella seisoi appi itsepyydetyn vastasavustetun siian kanssa. Kyllä, meillä on luksuspalvelu 😉 Ajoitus ei myöskään olisi voinut olla parempi, sillä kotona odotti samaan aikaan pussi VAASAN Ruispalat Minejä – siis sellaisia mukavan pieniä ja pehmeitä ruisneliöitä, joiden päälle merimiehen savusiikatahna sopisi täydellisesti! Seuraava resepti on osa Indiedaysin ja VAASAN kampanjaa, jossa on lupa päästää sisäinen Master Chef irti ja kehittää omannäköinen resepti jostakin VAASAN tuotteesta. Koska oon ruisleipäfriikki valitsin ilman muuta ruispalat minikoossa. Haastetta toi lisää vielä se, että lupauduin loihtimaan aineksista terveellisen herkun :).
Tämä tahna on siis meidän perheen suosikki eli haluan jakaa sen myös teille. Se on nopea tehdä ja suht terveellinenkin herkku, jota helposti laittaa isommalle porukalle. Itse tarjoan näitä pikkujouluissa suolaisena naposteltavana eli sopii erityisesti vaalean glögin kanssa. Suola puuttuu ohjeesta eli sitä kannattaa makustella ihan sen mukaan, miten suolainen siika on kyseessä. VAASAN Ruispala Minit toimivat tässä hyvin paitsi kokonsa puolesta, niin myös siksi etteivät ne juuri vety vaikka tekisit tarjottavat muutamaa tuntia aikaisemmin.
Nähdäksesi kaikki VAASAN-reseptit klikkaa kampanjan brändisivulle, jossa on myös kilpailu jonka palkintona arvotaan Day Spa -hemmotteluhoito!
I´m partnering with Indiedays and VAASAN in order to make my own recipe by using one product from VAASAN. VAASAN is a food brand in Finland and they make bread for example. And that is what I chose too – small rye bread squares called VAASAN Ruispalat Mini. I wanted to make something for a small get together with friends, something easy and something healthy. So this fish paste is perfect for Christams with mulled wine for instance!
For the paste you need:
1 smoked whitefish
1 red onion
4 boiled eggs
200 g creme fraiche
lemon pepper
green tabasco
fresh dill
Remove the fish from bones, chip the onion very small, crush the eggs and mix everything together in a bowl. Add creme fraiche, spices, dill and tabasco. Spread some butter to rye bread squares and add couple of slices of cucumber. Then add the paste, and decorate with cherry tomatoes and dill. Done!
8 replies to “GET TOGETHER WITH VAASAN”
Tiinakaisa
Kuulostaapa hyvältä! Me savustetaan paljon itse kalaa (tahnaan sopii varmaan muutkin savukalat), joten tämä resepti täytyy testata hetipian! ps. ja niin kauniit kuvat.
Maiju
Uskoisin, että melkein mikä vaan vaalea savustettu kala sopii! Kannattaa kyllä kokeilla, on hyvä kylmä suolainen jouluun 🙂
Pieni lintu
Aika hyvä palvelu..hih! 🙂
Maiju
Niin on, ei yhtään haittaa että nuo appivanhemmat on innokkaita kalastajia, marjastajia ja sienestäjiä!
Liina / VillaIlona
Kuulostaa hyvältä ja ihanan simppeliltä! Kiitos vinkistä, tätä täytyykin kokeilla mahdollisimman pikaisesti:)
Maiju
Tää on kyllä tosi helppo, just sopivan raikaskin 🙂
Ashley
Where can I buy that candle holder? I’m in love.
Maiju
Yes I know, it’s great! I bought mine from Made in Design – try to Google with Eno Multi Pin candle holder to find more places!