Heips! Viikonlopun kunniaksi valmistui proteiinimustikkakakku, jota ei ollut lainkaan tarkoitus kuvata blogiin. Mutta kun vain itselleen tekee, onnistuu leivonnainen kuin leivonnainen aivan moitteettomasti eli kakku kukkasten kanssa päätyi kuitenkin kameralle. Lisätiedot ja ohje löytyvät täältä. Täytteessä on 150 g mustikoita, 150 g rahkaa, 50 g maustamatonta jogurttia, 1 muna sekä pari ruokalusikallista makeutusainetta. Yes, I made another one. Solely for my own purposes, not to take any photographs or suchs. But when you make a cake like this, it always comes out great. So I just had to. With those flowers and all :). This too is a superhealthy cake and you can find the recipe from here. For the filling I used 150 g blueberries, 150 g quark, 50 g natural yoghurt, 1 egg and some sweetener.
Joo en mäkään ole näihin juuri törmännyt paitsi tuolla The Good Morning -blogissa, josta tämän piirakan ohje siis on alunperin otettu. Aiemmin kaikki ”terveyskakut” on olleet aika kamalia kokemuksia, mutta tämä on ihan toista maata! Laitoin edellisestä vadelmarahkapiirakasta osan pakastimeen valmiina annospaloina ja ihan kuin maku ja rakenne olisivat vielä entisestään parantuneet!
Oli todella hyvää eli maistui ainakin mun suuhun ihan kunnon kakulle! En usko, että tämän parempaa edes pystyy tekemään ilman voita, sokeria ja valkoisia jauhoja 😉
Such a beautiful cake. Good to take a picture of it! I’ll check the recipe, think my lovelies would love it, too.
The yellow clothing in your previous post is lovely, too.
Best regards from Germany,
Stephanie
Mietin silloin kun laitoit sen vadelmakakun ohjeen, että pitäis testata tehdä tuota mustikoilla, kun en niin itse vadelmista välitä. Hyvä siis jo ennakkoon tietää että toimii 🙂
Kyllä toimii ja mäkin tykkään, että mustikoilla tuli melkeinpä parempaa. Uunitusta kannattaa vähän tarkkailla, sillä mulla jäi keskus n. 30 min (175 C) paiston jälkeen pikkuisen raa’aksi.
BLUE
Heips! Viikonlopun kunniaksi valmistui proteiinimustikkakakku, jota ei ollut lainkaan tarkoitus kuvata blogiin. Mutta kun vain itselleen tekee, onnistuu leivonnainen kuin leivonnainen aivan moitteettomasti eli kakku kukkasten kanssa päätyi kuitenkin kameralle. Lisätiedot ja ohje löytyvät täältä. Täytteessä on 150 g mustikoita, 150 g rahkaa, 50 g maustamatonta jogurttia, 1 muna sekä pari ruokalusikallista makeutusainetta.
Yes, I made another one. Solely for my own purposes, not to take any photographs or suchs. But when you make a cake like this, it always comes out great. So I just had to. With those flowers and all :). This too is a superhealthy cake and you can find the recipe from here. For the filling I used 150 g blueberries, 150 g quark, 50 g natural yoghurt, 1 egg and some sweetener.
14 replies to “BLUE”
Sarp
Minulle protskukakut on ihan uusi asia.
Tämä mustikkainen näyttää ihastuttavan kauniilta.
Tekee mieli kokeilla.
Maiju
Joo en mäkään ole näihin juuri törmännyt paitsi tuolla The Good Morning -blogissa, josta tämän piirakan ohje siis on alunperin otettu. Aiemmin kaikki ”terveyskakut” on olleet aika kamalia kokemuksia, mutta tämä on ihan toista maata! Laitoin edellisestä vadelmarahkapiirakasta osan pakastimeen valmiina annospaloina ja ihan kuin maku ja rakenne olisivat vielä entisestään parantuneet!
MS
Kaunis kakku ja varmasti myös herkullinen!
Maiju
Oli todella hyvää eli maistui ainakin mun suuhun ihan kunnon kakulle! En usko, että tämän parempaa edes pystyy tekemään ilman voita, sokeria ja valkoisia jauhoja 😉
Marru
Löysin blogisi ja mikä herkku kakku täällä olikaan. Nyt kyllä tekisi mieli tuota kokeilla 🙂
Maiju
Rohkeasti vaan! Jos on tottunut kunnolla makeaan, niin kakku saattaa tuntua vähän laimealta eli semmoinen varoituksen sana ainoastaan 🙂
FrauSchmitt
Such a beautiful cake. Good to take a picture of it! I’ll check the recipe, think my lovelies would love it, too.
The yellow clothing in your previous post is lovely, too.
Best regards from Germany,
Stephanie
Maiju
Thank you Stephanie – for someone having a healthy and sugarfree diet this tastes really good, I hope you like it too!
Netta-Natalia
Mietin silloin kun laitoit sen vadelmakakun ohjeen, että pitäis testata tehdä tuota mustikoilla, kun en niin itse vadelmista välitä. Hyvä siis jo ennakkoon tietää että toimii 🙂
Maiju
Kyllä toimii ja mäkin tykkään, että mustikoilla tuli melkeinpä parempaa. Uunitusta kannattaa vähän tarkkailla, sillä mulla jäi keskus n. 30 min (175 C) paiston jälkeen pikkuisen raa’aksi.
Henna
Wow mitkä värit ja kuvat!!! ♥
Maiju
Kiitos! En voinut jättää kuvaamatta, kun kerrankin rahkakakku pysyi ihan ehjänä irtopohjavuoasta irrotuksen jälkeen! 😉
necla
mmmm:)
Maiju
;D